Na een aantal gegeven workshops avondfotografie dit jaar heb ik de laatste maanden flink uitgepakt! Ik heb namelijk een vijftal workshops avondfotografie gegeven tijdens het Amsterdam Light Festival i.s.m. DeFotoblogger.nl. Het was een groot succes, want we hadden in totaal maar liefst 44 deelnemers en we hebben fantastische resultaten gezien.

 

Sfeerimpressie van mijn workshop avondfotografie.

Sfeerimpressie van mijn workshop avondfotografie. 

 

De deelnemers hebben de kou doorstaan en hebben de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival gefotografeerd. Maar niet alleen de kunstwerken werden door de LCD-schermen bekeken. Ook de grachten, de Amstel en de Magere Brug zijn veelvoudig vastgelegd. Door de deelnemers tijdens het fotograferen van tips te blijven voorzien, zagen de deelnemers langzaam maar zeker de mogelijkheden tijdens het fotograferen van de avond. Dat is fantastisch om te zien! Daarnaast was het simpelweg een ontzettend gezellige avond dankzij de deelnemers die ik daarvoor heel graag wil bedanken.

Een aantal reacties van deelnemers:

HANNEKE K.

20 december heb ik met mijn vriendin een workshop gevolgd met Renzo. Het was weer een leuke belevenis. Renzo gaf goede aanwijzingen en kwamen tijdens het fotograferen ook steeds kijken hoe het ging. Hoewel het erg koud was kijk ik terug op een leuke avond fotograferen.

ZWAANTJE VAN DE VELDE

Genoten van een goede workshop. Renzo gaf een heldere uitleg van de theorie en helpt je goed op weg. Iedere deelnemer wordt waar mogelijk op zijn/haar eigen niveau begeleid. Een aanrader!

MARKO K.

Weer aardig wat opgestoken door de heldere uitleg en persoonlijke aandacht. Ik kan weer aan de gang om het opgestoken in de praktijk te brengen. Helaas zat het weer niet mee, maar dat kan gebeuren bij een buitenshoot. Het was zeker een uitnodiging om in de toekomst in te schrijven voor een andere workshop.

Zelf ook een workshop volgen?

Op mijn workshop pagina vind je alle workshops waar je je voor kunt inschrijven. Je kunt niet alleen in Amsterdam terecht, maar ook in andere steden zoals Amersfoort en Rotterdam. Een workshop is inclusief gratis e-book avondfotografie t.w.v. 19,95, koffie/thee/fris, feedback op gemaakte foto’s en videolessen Adobe Lightroom. Één ding is zeker: je kent na de workshop alle ingrediënten die nodig zijn voor het maken van een fantastische avondfoto, zowel creatief als technisch.

Zie ik jou de volgende workshop?