Op  2 januari 2023 vond om precies 20:23u een spectaculaire vuurwerkshow en droneshow plaats vanaf de ADAM Toren in Amsterdam. In deze video neem ik jou mee tijdens deze avond. Het eindresultaat, en een deel van de show, laat ik jou zien in deze video. Veel kijkplezier!

 

Vuurwerkshow en droneshow fotograferen

De show is een initiatief van de gemeente Amsterdam en werd ontworpen en geproduceerd door Drone Stories, Feelgood Vuurwerk, Pyrofoor, Wink en A’dam Toren. Onder meer een regenboog, een groot hart en het jaartal 2023 werden uitgebeeld door de zeshonderd rondvliegende drones. Het was werkelijk waar een prachtige show.

Tijdens de avond heb ik gefotografeerd met twee camera’s. Camera 1 heeft een zoomobjectief om dichterbij te kunnen zoomen. Camera 2 heeft een groothoekobjectief om ook de omgeving daaromheen vast te kunnen leggen. Hierdoor was het mogelijk om een grotere variatie aan verschillende foto’s te maken. Toen de show eenmaal begonnen was, was het klikken geblazen.

Een mooie ervaring

De vuurwerkshow en droneshow fotograferen was een heel gave ervaring. Ik had nog nooit eerder een droneshow gezien en ik verbaasde mij over de mogelijkheden. Daarnaast is de locatie natuurlijk top: bovenop de ADAM toren. Ik vind het prachtige foto’s geworden. Het is een leuke herinnering aan een prachtig moment. Laten we hopen dat dit het begin is van een nieuw jaar met prachtige foto’s.