Over Nachtelijk Amsterdam

Nachtelijk Amsterdam is een unieke serie avondfoto’s met waanzinnige stadsgezichten uit Amsterdam waarin een hoop te ontdekken valt. Wie is dit project begonnen en waarom?

Renzo Gerritsen is de initiatiefnemer van NachtelijkAmsterdam.nl. Renzo begon in augustus 2014 op de Fotovakschool in Amsterdam en werd al snel verliefd op de stad. Tegelijkertijd zag Renzo de mogelijkheden die de stad te bieden had op het gebied van fotografie. Niet veel later tijdens Kerstavond stond hij bovenop de A’DAM toren waar hij die avond foto’s maakte die volledig viral gingen. Toen is het idee van de serie Nachtelijk Amsterdam geboren.

Dit was slechts het begin van een reeks unieke avondfoto’s uit Amsterdam waarin Renzo steeds opnieuw op zoek gaat naar nieuwe perspectieven, de meest waanzinnige locaties en de juiste lichtomstandigheden. Het is een fotoserie die nog steeds in ontwikkeling is en regelmatig nieuwe. maar vooral unieke foto’s van onze hoofdstad zal blijven vertonen.

Alle foto’s uit de serie zijn verkrijgbaar als prints. Je kunt kiezen uit meerdere materialen en afmetingen en door een zorgvuldige selectie van leveranciers krijgt u alleen de beste kwaliteit. Wil je digitale bestanden gebruiken voor bijvoorbeeld website of drukwerk? Ook dat is mogelijk. Tot slot kan je een workshop avondfotografie of lightpainting volgen zodat je de stad ook zelf in de avonduren in beeld kunt brengen.

Heeft u specifieke vragen of wilt u gebruik maken van de diensten van Renzo Gerritsen? Bel dan +31 683320592 of mail naar info@RG-Fotografie.com.