Kerstavond 2014: On top of AMSTERDAM

Het is Kerstavond, 2014. De meeste mensen hangen thuis voor de tv of gaan naar de nachtmis in de kerk. Ik en Tiuri Gilbert uit Hilversum hebben onze Kerstavond totaal ergens anders gevierd, namelijk bovenop de A’DAM Toren, on top of Amsterdam.

Parijs heeft de Eiffeltoren, New York het Vrijheidsbeeld. Amsterdam heeft de A’DAM toren, De voormalige Shelltoren (toren Overhoeks in Amsterdam-Noord) is in 1966 gebouwd in opdracht van Shell Nederland. Tegenwoordig is de naam Overhoeks gedoopt in A’DAM en heeft het een nachtclub, een draaiend restaurant en een gloednieuw en enorm panoramadek. Het gebouw is het nieuwe landmark van Amsterdam geworden.

Voor vragen over werk in opdracht. licenties of algemeen verwijs ik u graag naar de contactpagina, voor vragen over prints naar de webshop. Ook het volgen van een workshop avondfotografie is mogelijk. Meer informatie over workshops vindt u op de workshoppagina.

Bestel prints Neem contact op

Wat kan ik voor u doen?

Bestel een foto op de webshop van Nachtelijk Amsterdam of vraag een licentie aan voor bijvoorbeeld gebruik voor website of drukwerk. Uiteraard ben ik ook in te huren als freelance fotograaf. U kunt vrijblijvend contact opnemen via de contactpagina.

Bestel prints  Neem contact op